Викладачі факультету пройшли стажування в зимовій школі професійної майстерності Британської Ради в Україні

Спільний проект Міністерства освіти і науки України та Британської Ради в Україні «Шкільний учитель нового покоління» набирає нових обертів.

Згідно з наказом МОН України № 871 від 12 серпня 2015 року «Про проведення педагогічного експерименту щодо методичної підготовки майбутніх учителів англійської мови» пілотування інноваційної програми з методики навчання англійської мови розпочато з 1 вересня 2016 року в нашому університеті та інших навчальних закладах-учасниках проекту.

У рамках вищезазначеного проекту 21-26 січня 2018 року в м. Львові Британська Рада провела чергову школу професійної майстерності, в якій взяли участь викладачі кафедри англійської філології факультету іноземних мов Ольга Білик, Володимир Гошилик, Наталія Іванотчак, Наталія Куравська, Наталія Пилячик, Ігор Романишин, Ольга Троценко та Світляна Яців.

Роботу школи  було присвячено плануванню учіння та навчання, комунікативному навчанню англійської мови, змісту та процесам додипломної підготовки вчителів іноземних мов, англійській мові як життєвому умінню XXI століття, пілотуванню матеріалів з методики викладання англійської мови.

Чергова Школа професійної майстерності для викладачів англійської мови з університетів, які беруть участь у педагогічному експерименті, відбудеться влітку 2018 року.