День вступника на факультеті іноземних мов

19 листопада 2017 року на факультеті іноземних мов відбувся «День вступника», в якому взяли участь керівний склад факультету, студентський актив і численна кількість абітурієнтів та їхніх батьків.

Декан факультету, к. філол. наук, доцент кафедри німецької філології Билиця Я.Т. ознайомив потенційних студентів із правилами вступу, особливостями навчання, можливостями особистого і професійного розвитку та перспективами після закінчення факультету на спеціальностях «Філологія. Англійська мова та література, переклад», «Філологія. Німецька мова та література, переклад», «Філологія. Французька мова та література, переклад», а також «Середня освіта. Англійська мова та література», «Середня освіта. Німецька мова та література».

Заступник декана факультету з навчальної роботи, завідувачка кафедри французької філології, к. філол. наук, професор Яцків Н.Я. надала вичерпну інформацію абітурієнтам та гостям заходу про підготовку фахівців за новими освітніми програмами бакалаврів з урахуванням міжнародних стандартів та вимог сучасного життя. Завідувач кафедри англійської філології, д. філол. наук, професор Бистров Я.В. ознайомив присутніх із можливостями працевлаштування випускників не тільки у царині філології та освіти, а й у суміжних гуманітарних галузях культури, туризму, дипломатії, мас-медіа, сфері ІТ тощо. Завідувач кафедри німецької філології, к. філол. наук, доцент Остапович О.Я окреслив напрямки студентської наукової роботи, залучення студентів до участі у міжнародних програмах, олімпіадах, конкурсах, а також ознайомив присутніх із навчально-матеріальною базою спеціальностей профільних кафедр.

Заступник декана факультету іноземних мов з виховної роботи к. філол. наук, доцент кафедри англійської філології Пилячик Н.Є. ознайомила потенційних студентів із організацією цікавого і насиченого дозвілля, також системою студентського самоврядування, роботою студентського профкому та Студентського Сенату.

Студенти 2-4 курсів факультету іноземних мов підготували і представили презентації про важливість вивчення західноєвропейських і східних мов: англійська, німецька, французька, китайська. Після презентацій спеціальностей студентський актив організував концерт для гостей заходу, на якому продемонстрував вміння виконувати пісні, декламувати вірші та розповідати про студентське життя чотирма мовами, що викликало неабиякий інтерес у майбутніх студентів.