Нова навчальна література для майбутніх учителів англійської мови

Як координатор спільного проекту Міністерства освіти і науки України та Британської Ради в Україні «Шкільний вчитель нового покоління», який з вересня 2016 року реалізується на кафедрі англійської філології факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, одержав нову навчальну літературу від Британської Ради в Україні загальною вартістю 9 тис 315 грн.

15 книг із різних аспектів викладання та навчання іноземних мов будуть корисними студентам 2-4 курсів спеціальності 014.02 Середня освіта (Англійська мова та література) для опанування оновленого змісту курсу «Методика навчання англійської мови», а також викладачам цієї дисципліни – для забезпечення якісного навчання, спрямованого на формування професійної іншомовної комунікативної та методичної компетентностей у студентів-майбутніх учителів англійської мови.

Книги передано до відділу обробки та комплектування наукової бібліотеки університету і невдовзі поступлять у її читальний зал.

Докладну інформацію про проект і нову програму підготовки вчителя англійської мови можна отримати на офіційному сайті проекту «Шкільний вчитель нового покоління» http://ngschoolteacher.wix.com/ngscht.